Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

May 11, 2010

Hantaran tunang









Hntaran utk mr fiance,i yg buat..hntam je..first time wat..br knal gam pistol..sbb mls nk soh org..nnti die xikut apa yg i nak..n xuse fresh flower coz nanti if use fresh flower,kene wat 1day b4 tunang..mane smpat..dh la amature..

jd ni la hasilnye...

Owhh except yg sireh tu,soh org jual bunga kat pasar wat..
cupcake wat sendiri..
coklat wat sendiri...

huhu..pnat2..

13 comments:

  1. creative!!!~ insyaAllah my E-day pun..nak try deco sndiri hantaran2 tu :D

    ReplyDelete
  2. betul2. me likey as well. cantek :)

    ReplyDelete
  3. cantek, buat sendiri pulak tu, haha mcm mana dah addicted dah blogging?

    ReplyDelete
  4. to kay,elya,zara,huda,atiqah..thanks 4 da pujian..hehe

    ReplyDelete
  5. I'll use this inspiration for my e-day..very nice!!and paling penting sngat simple!!!:)

    ReplyDelete
  6. salam...ciksu b2b yg sll baca blog ni...but only as silent reader...ciksu minat sgt kotak yg u gune..leh tau tak kat mane sue leh dapatkan kotak cm2..tqvm in advance ye...

    ReplyDelete
  7. to qyla:yeke..thanks
    to ciksue:thanks bc my blog ni..kotak tu beli kat ssf...

    ReplyDelete
  8. cantik sangat.. bole jadi sumber inspirasi untuk kte bertunang nanti.. thank you..

    ReplyDelete
  9. tQ dear..nnt ciksu try g cari ek...

    ReplyDelete
  10. Hi Nadia!

    Deco burung tu mana you beli? Comel. :)

    ReplyDelete
  11. hai! series saya sgt suke hantaran tunang awak ni..x jemu2 saya tengok byk2 kali (series nie!) suke dgn konsep polka dot dot..(hehehe)series comel hantaran nie..

    ReplyDelete