Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

June 25, 2010

hal2 borang kawen

hiv test

yippie...tdkan..kte orgkan..sape lg kalau bkn i n fiance...kte dh wat hiv test...bayaran rm1 each..kat klinik kesihatan kuantan..settle 1 lg bnda...

rasenyerkan,ade tak org lain mcm i..wat hiv 2x tau...huahua..cite ni mcmni tau..mule2,b4 gi kursus kawen lg..amik borang awal gile..bln 1...smangat ni..nmpk la ade borong 4 hiv..ape lg,gi la wat..dgn slambernyer..mane lah nk tau ade valid brape bln result tu..org klinik xckp..drg patut ckp lahkan..kan..kan?manelah i tau..kt borang hiv xde tulis pun tmpoh sah brape bln!!!..tp kat result punyer kertas,ade tulis..sah 6months..i bukak envelope tu...kawen bln 9..wat test bln 1..mane valid dh..so td,wat lah skali lg..

ade ke ptut i awal2 ingat nk edit je tarikh tu..haha..i mmg jht..tp disebabkan takut xkawen,jd wat je lah lg..nasib baek rm1 je kan...

pastu abg yg wat test tu ckp valid 3bln..ntah mane tol..6/3 bln..lantak la..yg pnting,i wat kurang dr 3 bln...

signature penghulu

td pun i nk gegar gamble cr penghulu kuantan..dlm borang tu kan,nk sign penghulu.utk sah kan yg i anak dara n fiance teruna kot...i xtau pghulu area lain..so gi cr kat pej yg dekat ngn pej agama islam tu..smpai2 je..drg kata penghulu xde..penghulu ade ari slasa n kamis je...adoii..npe la xduk diam2 je kat situ...i gi je without cal dat pejabat..pdn muke..pnat je park jauh2..sakit kaki jln..then xdpt ape2...next time,i must cal first..ade je penghulu area ln..but i xtau their home..alang2 kat area tu,singgah jap ke pej agama..nk ask jurunikah area my home sape..b4 ni jurunikah yg father i tau,br je meninggal..so kene cr yg lain..i ngn fiance pun msk tergedek2 tnye...

smekom,sy nk tau jurunikah area bukit pelindung..dats my home..then drg punyer la sngal.tnyer blk..bukit pelindung kt ner...haha..mude lg drg tu..xtau ape2 je..2guys ni..i pun ckp dkt ngn tok sira,kubang buaya,alor akar sume tu...drg selak2 list dlm buku tu..drg xtau..last2 drg give buku tu kat kte...kte pun cr la...selak2..i pun xtau..nmpak yg area beserah..i donno boleh tak haji ni nikahkan i...i catit je phone number n alamat n namer jurunikah tu...ade 2 org..nnti soh father i call...

pjg la plak cite harini.....

2 comments:

  1. aduh pulak... kata 6 bulan baru nak excited buat next month...

    ReplyDelete
  2. to zara:make sure ask drg dulu tau..valid bpe lama...

    ReplyDelete