Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

June 16, 2010

Update kain nikah

smlm kan,call taylor tu..ask mcmne ngn my kain?...sj2 cal...post b4 ni dh bg tau yg i bg tmpoh about 1 month je die wat bj...die ckp xstart jahit lg tau..date nk bj tu early julai..around 7 julai...xstart lg tau....taylor amik masa jahit bj 2-3 ari je ke???xkn i nk pakse jhit cpt2 bj..if paksa pun,die bkn listen to me pun..

just dh ckp nk awal bln 7...kene siap on time lah kan...

hope everyting okay...hope my bj jd mcm ape yg i nak.....

owh..smbil wat keje,curi2 post someting....have a nice day u olls...

2 comments:

  1. i pray everything will be fine k dont wori :))

    teringat kejadian dengan tailor i masa bulan lepas..i tempah kat bukit setongkol je..i tempah baju tunang tu dr bulan 3 lg dan nak siap hujung bulan 4.. mak aih bila call lg 2 minngu ..dia kata xsiap lg..sapa xcuak.. after my mom rush dia..1 hari je dia jahit baju tu then pas tu dia bagi..tp yg xbest nya pendek skit..ai mcm2 ragam tailor ni kan :)

    ReplyDelete
  2. to nora a.k.a aira:susahkan mcm2 ragam taylor..kte mmg xpndai jahit...heehee

    ReplyDelete