Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

July 22, 2010

GERAMNYER- SET KATIL

skang ni geram cmpur sdih!!!dh booking set katil+tilam la kt stu kdai ni..as usual ktn xbyk sgt kdai prabot..mula2 ingat nk beli kt englai..but change to another kdai..kdai kwn ayah..dpt kurang dlm 200++ je..englai pun kwn ayah jgk..tp bli la tmp yg murahkn..even skit je murah...name kdai tu:seng hup heng

ha.ni lah pic bedroom set yg i nak..n dh booking


almari xnmpak plak...

jnji 2 minggu dpt siap..suddently,kdai tu cal kata,akhir august baru dpt..so i mintak awal skit..yela..nk deco2 ape2 ke..
pastu arini,drg ckp,xsempat siap time my wedding tu..manufacturer katil tu,kt batu pahat tgh wat set lain..drg xwat set ni..bole dpt bln 10 cmtu..
so drg bg cdgan tukar ngn set lain sekejap..nnti set i tu dtg,tukar blk..so kirenyer,amik gmbr wedding nnti dlm blik,set katil lain!!!plik kan????

i sj check kt englai,kata if nk set ni,drg pun ckp xleh siap time yg i nak tu..akhir sept br dpt..so kire btollah..manufacturer same,mmg xproduce set ni wat sementara waktu..mmg i wat mistake,byr depo without pastikan drg boleh deliver on time..drg yg ckp boleh mule2 without calling manufacturer tu.xsgka jd cmni..
i ltih dah..byk drama behind my wedding,,nnti2 boleh gelak same2 after wedding..
i nak amik blk depo,n beli kt kdai lain pun,Xgune..kdai lain pun,xde stok set tu..xdpt jgk time wedding i..

so nnti u all akn tgk i bgmbar ngn set putih lain..set i nak ni,smpai after wedding..sad :(
so mmg sedih la...but never mind lah....yg pnting kawen!!!!!!!
xmau pkir sgt..nnti kedut muke..heehee

10 comments:

  1. yeayy nadia!
    i pun byk drama tau.huhu T_T

    yg penting.....kawennn~weee

    ReplyDelete
  2. tapi cantiklah set dlm gambar tu.. tetibe terasa nak bedroom set yg all white jugak.. huhu

    ReplyDelete
  3. hehehe... saya pon rasa nak bedroom macam gambar tu pulak... hehehhehehe

    ReplyDelete
  4. dear kalo takde set yg macam ni u can find another set which kaler putih jugak (if u insist nk putih jugak la kan). kalo takde nak buat macam mana kena la jugak ambik yg mana available. karang tak pasal2 pengantin ambik gambar bersimpuh. haha

    ReplyDelete
  5. wahhh!!cantksnyer bedroom set tu...braper yer??...if u don't mind email me at jihan_musfirah06@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. cantik set yang u nak 2..sayng pulak x dapat..

    xpe..myb u akan jmpe yang lebih cantik.. =)

    ReplyDelete
  7. to miss nona:yes!!kwen yg pnting
    to sk:mmg i nak white coz set skang brown..
    to zara:heehee..dh cr tak?
    to mysrah:tak..mmg dh order yg ni..cume dpt lambat.after wedding.time kwen,org kdai bg yg ln patern skit..white jgk..
    to jihan:ok..i email u
    to rose:tak..mmg dh order yg ni..cume dpt lambat.after wedding.time kwen,org kdai bg yg ln patern skit..white jgk..nnti pulang blk bile dpt yg dlm gmbr..

    ReplyDelete
  8. alololo...jang sedey yerr... yeah..yang penting u kawen... set katil ley wat2 tutup mate..
    tapi set yang u nak tu memang sangat cantik ok.. kaLo i pon mau nangis kaLo i dah bajet nak macam tu tak dapat...!! tapi.. tak per... u haruslah lagi cantik dari set perabot u ok.. :)

    ReplyDelete
  9. cantek nyer...don't be sad oke!
    yg penting kawen kan =P

    ReplyDelete
  10. cantekk nye set ni..berapa eh hrga nye? & kat mana bli

    ReplyDelete