Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

July 9, 2010

Lampu Chandelier + Kad Kawen -tolong

berita baik,td kadkahwinku dh cal,kad dh siap....yea..yea..yea..kad dh siap..bc mcm berlagu tu k..amik nnti la..waktu anta my sis blk uni ahad ni...

servis kadkahwinku amat bgs wokeh,,,die kata siap 29 hari printing..jd akhir july br siap..tp dh siap awal...29hari tu max la..kad ade free reben 100pc je..so selebihnyer,i akan ikat reben setakat termampu...

Then pasal pelamin...jumpe kak nora dr dnora collection tu..b4 ni,i nk lampu chandelier..BTOI KE Eja?pastu bincang2,die ckp,biase photographer soh tutup lampu tu..coz cerah sgt..btol ke..ingat k,i wat kat umah..so i pun agree lah xpyh ade lampu chandelier...use lampu downlight tu je....

tp ati mcm xde lampu tu,xcntik la pelamin..mcm nak je lampu chandelier tu...tp ade nmpak gmbar plamin yg ade lampu tu,mmg bhagian tu,cerah semacam...

so tolong bg pedApat k...bloger2 sekalian..cth nawal yg nk jd WP.....sape2 bloger yg bc tolong k..perlu ke tak lampu tu..

i takut pas wedding,nyesal xdpt lampu tu..

help me ok.....thanks in advance

7 comments:

  1. hii dear..selalu i tengok dekat piccas2 lampu chandelier (betui x eja ni :p) nampak lawa sangat. :) tp bergantung kepada pelamin juga..

    so kalo ada pelamin tu yg dh siap leh testing ambik pics dengan ada lampu tu dengan gmbar yang xda lampu tu.. tp kalo nanti tmpt pelamin tu nanti memg kawasan yg terbuka dan cerah, xperlu kot :)

    heh, i pun xde pengalaman sangat..just share idea :) follow ur heart :)

    ReplyDelete
  2. kalau awak suka lampu tu, awak letak je... photog nak suro tutup je.. dia tak suro buang lampu tu dari pelamin kan......ehehehe.. camne?

    ReplyDelete
  3. wah tahniah kad sudah sampai.. mesti cantik tu..
    erm.. pelamin akak dulu ade.. carilah chandelier yang tak terang sangat lampunya.. malap2 gitu.. okie je gambar..

    ReplyDelete
  4. cuber tanya bakal OP dulu....die akan suh tutup tak chandelier tu nnt....

    ReplyDelete
  5. hum. rasanya lebih cantik dengan chandelliar. :)

    ReplyDelete
  6. to nora:mmg ade lampu tu lg cntik..mmg dh follow my heart..hehe..nasib baik xtrlambat lg
    to liyan:tu lah..xterpikir..hehe..malu sndiri
    to atiqah:herm..bg kte,msti kad sndiri lawa..nadia xbeli lampu..mintak butik tu sediakn..xtau lampu cmne die use
    to elya:done..dh ask

    ReplyDelete
  7. i pun suka if ada chandelliar!! i rasa depends la..sometimes ada rumah yg terang n ada yg gelap.my mr.fiance is OP, so dia tak penah plak komplen pasal lampu tu.if terang sgt, u can just switch it off. =)

    ReplyDelete