Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

August 3, 2010

Progress 2day

1.cat dh beli..
2.railing kayu for lgsir pun dh beli
3.kain mum for majlis nnti br gi tmpah
4.br cal kospek,mpk..ask sewa kanopi..dpt rm200 for arabic...scallop rm200 for each kanopi..gile mhl scallop!!same harga ngn kanopi..plez help kuantan girl yg dh ushar harga2 kanopi/scallop..sila share..give me contact number ke..yg i dh ask,din black yg duduk kt sungai isap n mpk la..din black xmau sbb alas meja die ade maroon je..kusi plastik pun maroon je..nk white..susah lah ktn ni..nk scallop kaler kte nk pun,susah..




5 comments:

  1. i pown belum book lagi ni u! risau pulak. takpe2 survey dulu yer

    ReplyDelete
  2. uuhh... i baru nak cakap murah kalo arabic khemah Rm200 jer... selalu RM300 tau.. tapi rupenyer kosong...!! kaLo tambah scaLLop jadi Rm400 satu khemah..mahaL lar...!!! ~ngeee

    ReplyDelete
  3. nadia dah try ed cateres dekat permatang badak, jalan sebelum jambatan tu. sbb haritu nora tgk album dia byk warna.. harga xtau no plak semua dekat my mom ~ dia outstation plak.

    yang lain dh try:

    fikry catering : 0129096575

    irontech canopy : 095365443

    dear. dekat mudah.my banyak juga =)

    ReplyDelete
  4. sgguh productive progress arini.. keep it up! chaiyokk! heheh..
    kalau tanye i, sume cm tak setel lg je.. tetibe cm suspen plak.. heheh..

    ReplyDelete
  5. ngehehe..baru nk komen tapi nora dah bg info byk gila. thanks nora!! i pun tengah survey khemah jugak nih huuu..

    ReplyDelete