Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

August 27, 2010

TAKPE KAN??

Nak dekat dh my wedding date..

tak wat 1x pun facial lg..nnti rasenyer sempat buat 1x je b4 kwen..last wat time tunang..bln 12 thn lpas..

spa??xwat jugak lg...xtau ktne..xpnah spa2 bdn ni..risau jgk..kazen pnah wat kt 1 spa bali kt bndar tu..sblah al ikhsan kot..lpas spa..tumbuh bintik2 merah..ellergik maybe...xsesuai..

karang dr bdn xde ape2..tibe2 tumbuh merah2/ruam2/bntik2...xpasal2..

so facial nnti..lulur n others tu..i donno lah..where???any idea?mntk tlg lg dr bloger ktn yg dh pnah spa2 bagai tu..

smlm br start wat choc utk tunang..die sibuk order utk blah umah die..dah la nk 200pc box..ltk 2pc choc dlm 1 box..so kene wat 400pc choc..br siap 107box..ngade2 nk order..i nak wat skit je..100box je ke..die nak jgk 200box..tp bkn free tau..i soh byr jgk..tp diskaun byk gile....xpe2..nnti dh kwen,i curik duit die..istri kan boleh amik duit suami..;)..duit die,duit i jgkkan..

so mlm krg smbung wat choc lg..i ingat nk wat skit for my blah jgk..tp xsure bpe..maybe time nikah org dpt..donno..tata..




7 comments:

  1. hai nadia. dulu sy nak kawen pun sempat la skali buat facial kt spa yg kt kompleks teruntum. sbb cousin keje situ ms tu. utk lulur badan ada makcik bagi byk gle lulur, dia dtg buat kt umah je. dia keje kt spa swiss garden. mmg wangi n lembut je kulit.. =)

    nadia blaja mn eh buat coklat? pnh amik kelas ye?

    ReplyDelete
  2. xpe.. buat sekali pun xpe.. janji buat.. tp jgn buat dah dekat dgn tarikh.. =)

    me too tgh buat choc.. sampai sakit2 belakang nih... baru 600++.. jauh lagi nk sampai ke 3000.. huwaaaaa..

    ReplyDelete
  3. to mrs azhar:bestnyer wat kt umah je..lembut ke bdn after wat?ahah..blja wat choc dgn ryverra chocolate kt pndan indah..
    to zaila:byknye nk wat..chaiyok..i surrender..smlm pun sakit gile blkng n pinggang..

    ReplyDelete
  4. dear...jgn buat dah nak dekat wedding date u tu k....kang takot bekas2...
    tak salah elya, jojoba Spa dekat times square tgh buat promotion...boleh laa try

    http://www.jojoba.com.my/service/?parent_id=4&func_name=promotion

    ReplyDelete
  5. ::u my advise buat dua minggu nak kawen if ur face no proplem with the scar..kalau u ader better g skrng u..:)..::

    ReplyDelete
  6. u, lagi 3 minggu u nk kawen huhu. kalau kat ktn ni i tatau sgt pasal spa sbb tak penah pegi lagi. kalau takat facial tu, i pegi kat Provence Beauty Centre kat banggunan sebelah balai polis dan belakang kuantan parade nuh. try la. tp bnyk tmpt lagi rsnya boleh pegi.

    ReplyDelete
  7. cam takut je buat facial nak dekat wedding... herm unless u dah biasa kat tempat tu. kalau pegi spa, i setuju :) urut2 badan :D best2 :)

    ReplyDelete