Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

April 5, 2011

xda tajuk la..

hai u all..

honeymoon at krabi xpost lg pun day 2,3,4..smpat day 1 je..nadia will sure review nnti..beberapa ari lg nk gi china..but bj still xkmas..kne kmas awal sbb i ni jnis pening kpala biler kmas bj nk travel..xsuke..xsuke..jd baik buat awal dr nk dekat2 br kmas..ngak gituu?.....after kwen ni dh dekat 6bln lebiy,berat bdn meyakitkan ati tol..naik xreti2 nk turun..dh beberapa ari xmkn mlm..xmkn nasi time mlm sbb diet kononnyerr..biar suami tu gmok sorang2...kne tgk keberkesanan diet ni..menjadi tak..dh naik 6kg ni..time kwen 52kg..now 58kg..

so mmg tgh berusaha jgk la skng..tp x exercise pun..just control mkn..dulu mlm2 ajak husband gi 7e la..beli la coklat ke..chips ke..cr burger tepi jln la.asyik nk mkn even dah mkn mlm..yela,b4 kwen,mne kuar mlm suke2 ati..mls n takut..dh kwen,ade peneman setia.snang nk kuarkan...xyah drive dh..but skang kne kawal..smlm gi tunas manja pun,beli air yogurt je..tp xturun lg..xpe slow2 k..

next nk citer psl macaron..first time mkn..xsdap lgsung ! ~my opinion ok~
xkn order dah..ni order online..die pos..xsdap..xrase ape pun..manis je..filling xrase ape pun..biskut chipsmore lg sdap..biskut jacobs pun lg sdap..hahaha..macaron ni,just nice n comels sgt dipndangan mata but rasenyer xsdap pun..maybe lah yg i try ni xsdap..kt london pnyer sdap kot..






7 comments:

  1. sama la..xsedap..manis gile kan..baru rse gak..

    ReplyDelete
  2. betul2. xsedap pun macarons ni. manis je lebih. dh byk kali makan original macarons dr france, biasa2 je la.. tp, kalau dpt filling yang betul2 masam, memang 'ngam' la ngan kulit dia yg manis tu..

    eheh, sorry mencelah.. :D

    ReplyDelete
  3. kina:kan?kan?xbest...
    dhya:rase lah dulu..bg nadia xbeshh pun..
    syazwaniadnan:mmg xbest pun..mhl je..mne ade mncelahnyeee..;)

    ReplyDelete
  4. Tuh la kann..manis gile.xkene ngn tekak i..i mkn sebiji je.then dh xleh msk coz terlalu manis..huhu..

    ReplyDelete
  5. selamat berpacking nadia...dan selamat memborong, arituh nak borong, dah sold out pula the bags..takpe, nanti dah blik china, update cepat2 ek..

    oh, my...sama lah kita..bdan Jan pun naik lepas kawen, naik takmau turun. even dah setahun lebey kawen pun naik..Tapi setuju ngan pendapat nadia, dulu nak kuar makan, takut...hehehe, sekarang dah ada teman, of coz best ajak makan malam2 pun no hal.
    Sama lah kita, jom berdiet. Husband pun dah start jog. Jan control makan jek. Jog malas...hahaha, aci tak?

    macaroon manis? oh Jan tak penah rasa, tapi dah nadia ckp mcm tuh, takyah lh nak merasa...hehehe.

    ReplyDelete
  6. x pernah rasa pon.. tapi mmg cantik sbb colorful then 2nd baru rasa kot huh.

    ReplyDelete