Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

May 18, 2011

I'm Still Here

salam semua..

betul2 tak sedar yang blog ni tak update almost 2 weeks kan?
sebenarnya tak ada benda baru nak cerita...huhu
I'm MARRIED dah almost 8 months!!!huhu..xsbr nk anniversary,nak tunggu apa en suami bg apa!!nadia kahwin bulan 9 2010..and tahun ni,nadia akan berumur 26 tahun..bulan 7 nnti..alamak xsggup lah msuk akhir2 20an ni..nanti 26,27,28,29 then 30...

meh citer 1 story ni,ada sepupu baru lahir baby boy..die muda stahun..dia pun kawen bulan 7 2010 cmtu..then aritu 15/5 lawat la dia with my mum..then xpsl2 ayah dia ckp,next year,nk tgk nadia ada baby plak..wat the ***...hahaha..suka ati lah nak ada anak biler..sibuk je..mak ayah sndiri tak sebuk..dia sebuk..if makcik yang ckp ok lg lah..ni pakcik wei..eeeeewwwwww..nyibuk..hahahaa..maybe dia gurau je tp xsuke lah sibuk2..

nadia mmg planning tak mau baby lg..belum ready..insyaallah akan tibe masa nya I'm pregnant..so keep your mouth shut..

ada 1 lg kes ni,kwn my mum..tmp ngaji..dia kata kt my mum,ada 1 doktor ni,pakar hormon..org2 pregnant lpas jumpe doktor ni..what was she maksudkan...nadia mandul?hahahhaha....org baru 25..tak masuk lg 26..bukan dah 30++++ ke nak sibuk2..tak malu..tak pikir ke yg bukan semua org yg dah kwen nak terus dpt anak..sibukkk je...hahahha..pstu my mum ckp yg ndia yg xnak lg..amik ha..kan dah malu sibuk2..plezzz la..=)

nadia tak marah lgsung sbnnya..just rasa annoying lah drg ni..=)

nak promote skit kat blog sndiri...pergi lah usha2 handbag2 baru nadia..click here ok..handbag ada..slingbag ada..clutch pun ada...nadia amik direct dr supplier outside from malaysia,so mmg design ni limited..takkan jumpe kat mana blogshop lain =) =)





tata
salam syg!!



2 comments:

  1. hi nadia..saye just nk share...saye pun ramai org tanye bila nk pregnant..yes saye x plan pun..n teringin bile tgk ramai kwn2 dh pregnant..tapi saye jd stress bila fam kite ok..org lain yg sibuk2 tanye..maybe diorg xde sebab pun..caring or saje xde topik nk borak..tapi kite yg dgr ni kn..tutup je la telinga ye.. :)

    ReplyDelete