Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

May 1, 2011

My new Handbags Collection !!!

salam semua!!

3 kotak handbagsss dh smpai umah dgn selamatnyer..horayy...1kotak lg xsmpai..tgh shipping..so 2 hari ni letih sgt mengambil gambar handbag yang berlambak-lambak tu..then upload kt fb..kat blog ourcutecloset baru jap ni upload..tak siap lagi ambil pix semua handbagsss tu..ade lebih kurang 170 pcs handbagss..pelbagai kaler & design ....tapi yang bestnya,nadia rasa korang takkan jumpa sapa2 jual handbag ni kt mana2 blogshop sebab nadia sndiri beli direct..bukan beli kt supplier2 kt kl ke..tp fly sndiri ke china tau!!jd design nadia ni limited lah !!special ..melainkan sama if ada org lain pun beli kat pembekal sama ngn nadia..so apa kata korang cuci mata tengok handbag2 collection nadia tu..mana tau ada yang berminatkan..nadia rasakan,nadia suka sgt beli handbag xkira jenama..sbbtu smpai akhirnya jual handbag online..=) sakit2 belakang sbb amik2 pic handbag,edit and upload..

ok lah..mari2 lihat handbag terbaru tu yea..nadia akan upload lg dlm 1-2 hari siap lah semua kot..

nak tengok blog online nadia tu,click je sini ok ourcutecloset
nak order ke,isi je form kat sana....

tata..
nak tido dah...
husband dah lama zzzzzzzzz
ni lah gambar handbag tu..ada lg xupload lg...bykk lg..












ADA 8 COLOUR!!!! NADIA DAH AMIK PINK..nmpk tak beg yg nadia pkai time annual dinner hubby tu..kt bwh tu..beg tu lah..PURPLE MCM NAK JGK..HITAM PUN..BOLEH TUKAR2 IKUT KALER BJ..each colour ada 3 pcs..

tata
sweet dream

No comments:

Post a Comment