Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

May 28, 2011

Trendy Handbag

salam semua

Hari ni tak buat apa2 ..xkeluar pun becoz husband tu kene masuk keje pulak..sepatutnya hari sabtu off..disebabkan ada projek kene tengok and jaga..jangan tak bayar sudah!!ahaha..jadi nadia just duduk dalam aircond and check ada org order handbag ke tak...time nadia buat blog jual handbag tu..
sales agak slow..banyak org order kat fb nadia mustaffa je..then baru about 2weeks kot buat page:trendy handbag,sales makin banyak..=) syukur sangat2..page tu mmg cepat berkembang ek?tak disangka2 orang order..bukan dalam list friend pun..

so jom usha handbags nadia...baru upload lagi kat page trendy handbag..dalam blog belom sepenuhnya lg..

tekan sini ok if nak usha page nadia...jom like ramai2..thank you so much
=)do support me ok!!!

and ni antara handbag yg baru upload..cantik kan?nadia suka sangat2.






camera man ialah suami mithali ku..amik use digital cam sony je..then nadia kene edit n upload..edit tu pnat..huhu..seronok jugak jual online ni kan..tak yah byr sewa kedai..tapi 1 day nadia amat berhasrat bukak kdai jual handbags,bj,dll..nak yg lawa and gempak..macam forever 21,mango..tak pun macam cotton on pun okay dah...syok gile..nadia ni ambil course mech engineering but also minat fashion2 ni..ada ke perempuan tak suka fashion?semua suka lah!!

jgn lupa visit page nadia!! baru buat!! support ok dgn like je ..

tekan sini ok

happy weekend!!!
take care

1 comment:

  1. cantik..suker..!!! sejak dua menjak ni suker tol bag sling macam ni..:)

    ReplyDelete