Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

May 28, 2011

Trendy Handbag

salam semua

Hari ni tak buat apa2 ..xkeluar pun becoz husband tu kene masuk keje pulak..sepatutnya hari sabtu off..disebabkan ada projek kene tengok and jaga..jangan tak bayar sudah!!ahaha..jadi nadia just duduk dalam aircond and check ada org order handbag ke tak...time nadia buat blog jual handbag tu..
sales agak slow..banyak org order kat fb nadia mustaffa je..then baru about 2weeks kot buat page:trendy handbag,sales makin banyak..=) syukur sangat2..page tu mmg cepat berkembang ek?tak disangka2 orang order..bukan dalam list friend pun..

so jom usha handbags nadia...baru upload lagi kat page trendy handbag..dalam blog belom sepenuhnya lg..

tekan sini ok if nak usha page nadia...jom like ramai2..thank you so much
=)do support me ok!!!

and ni antara handbag yg baru upload..cantik kan?nadia suka sangat2.






camera man ialah suami mithali ku..amik use digital cam sony je..then nadia kene edit n upload..edit tu pnat..huhu..seronok jugak jual online ni kan..tak yah byr sewa kedai..tapi 1 day nadia amat berhasrat bukak kdai jual handbags,bj,dll..nak yg lawa and gempak..macam forever 21,mango..tak pun macam cotton on pun okay dah...syok gile..nadia ni ambil course mech engineering but also minat fashion2 ni..ada ke perempuan tak suka fashion?semua suka lah!!

jgn lupa visit page nadia!! baru buat!! support ok dgn like je ..

tekan sini ok

happy weekend!!!
take care

May 18, 2011

I'm Still Here

salam semua..

betul2 tak sedar yang blog ni tak update almost 2 weeks kan?
sebenarnya tak ada benda baru nak cerita...huhu
I'm MARRIED dah almost 8 months!!!huhu..xsbr nk anniversary,nak tunggu apa en suami bg apa!!nadia kahwin bulan 9 2010..and tahun ni,nadia akan berumur 26 tahun..bulan 7 nnti..alamak xsggup lah msuk akhir2 20an ni..nanti 26,27,28,29 then 30...

meh citer 1 story ni,ada sepupu baru lahir baby boy..die muda stahun..dia pun kawen bulan 7 2010 cmtu..then aritu 15/5 lawat la dia with my mum..then xpsl2 ayah dia ckp,next year,nk tgk nadia ada baby plak..wat the ***...hahaha..suka ati lah nak ada anak biler..sibuk je..mak ayah sndiri tak sebuk..dia sebuk..if makcik yang ckp ok lg lah..ni pakcik wei..eeeeewwwwww..nyibuk..hahahaa..maybe dia gurau je tp xsuke lah sibuk2..

nadia mmg planning tak mau baby lg..belum ready..insyaallah akan tibe masa nya I'm pregnant..so keep your mouth shut..

ada 1 lg kes ni,kwn my mum..tmp ngaji..dia kata kt my mum,ada 1 doktor ni,pakar hormon..org2 pregnant lpas jumpe doktor ni..what was she maksudkan...nadia mandul?hahahhaha....org baru 25..tak masuk lg 26..bukan dah 30++++ ke nak sibuk2..tak malu..tak pikir ke yg bukan semua org yg dah kwen nak terus dpt anak..sibukkk je...hahahha..pstu my mum ckp yg ndia yg xnak lg..amik ha..kan dah malu sibuk2..plezzz la..=)

nadia tak marah lgsung sbnnya..just rasa annoying lah drg ni..=)

nak promote skit kat blog sndiri...pergi lah usha2 handbag2 baru nadia..click here ok..handbag ada..slingbag ada..clutch pun ada...nadia amik direct dr supplier outside from malaysia,so mmg design ni limited..takkan jumpe kat mana blogshop lain =) =)





tata
salam syg!!



May 3, 2011

David Beckham at Royal Wedding

oh i really suke tgk muke david beckham..very handsome+cute eh?dr dulu suke tgk die..handsome n stylo!!victoria very lucky!!






tata ^_^



May 1, 2011

My new Handbags Collection !!!

salam semua!!

3 kotak handbagsss dh smpai umah dgn selamatnyer..horayy...1kotak lg xsmpai..tgh shipping..so 2 hari ni letih sgt mengambil gambar handbag yang berlambak-lambak tu..then upload kt fb..kat blog ourcutecloset baru jap ni upload..tak siap lagi ambil pix semua handbagsss tu..ade lebih kurang 170 pcs handbagss..pelbagai kaler & design ....tapi yang bestnya,nadia rasa korang takkan jumpa sapa2 jual handbag ni kt mana2 blogshop sebab nadia sndiri beli direct..bukan beli kt supplier2 kt kl ke..tp fly sndiri ke china tau!!jd design nadia ni limited lah !!special ..melainkan sama if ada org lain pun beli kat pembekal sama ngn nadia..so apa kata korang cuci mata tengok handbag2 collection nadia tu..mana tau ada yang berminatkan..nadia rasakan,nadia suka sgt beli handbag xkira jenama..sbbtu smpai akhirnya jual handbag online..=) sakit2 belakang sbb amik2 pic handbag,edit and upload..

ok lah..mari2 lihat handbag terbaru tu yea..nadia akan upload lg dlm 1-2 hari siap lah semua kot..

nak tengok blog online nadia tu,click je sini ok ourcutecloset
nak order ke,isi je form kat sana....

tata..
nak tido dah...
husband dah lama zzzzzzzzz
ni lah gambar handbag tu..ada lg xupload lg...bykk lg..












ADA 8 COLOUR!!!! NADIA DAH AMIK PINK..nmpk tak beg yg nadia pkai time annual dinner hubby tu..kt bwh tu..beg tu lah..PURPLE MCM NAK JGK..HITAM PUN..BOLEH TUKAR2 IKUT KALER BJ..each colour ada 3 pcs..

tata
sweet dream