Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

November 2, 2011

Latest Handbag (Nov 2011)

SALAM

RAYA HAJI NAK DEKAT!! JOM ORDER HANDBAGS NADIA..HEHEHEHE
byr arini..kamis pos,jumaat smpai..sempat lah!! xsmpat,pos ke kmpung trus..:p

Nak story ni + promote kt blog sndiri!!

eh nk iklan kt blog famous mcm cik epal dll kene byr rm100 skali iklan lah....baik xyah kan..sbbtu jgn la nyampah iklan kt blog ni..xbaik nyampah..

HANDBAGS baru ni ,baru jeeee smpai kt tgn nadia...setelah delay almost 2months..ada mslh shipping nk masuk malaysia...

so presenting second batch!!!first batch aritu dh byk sold...=) syukur ngn rezeki dr ALLAH SWT

if spe dh follow lama blog ni,tau lah yg beg2 tuh xbeli kt malaysia..=)=)=) LIMITED GITU!!!WAH PUJI BEG SENDIRI..

tp mmg betul lah =)

HERE WE GOOOO

eh satu lg,nk habaq yg kualiti mmg elok..if compare beg ndia beli dr supplier kl,cth hrga beg msia rm30(A)..beg yg ndia beli kt luar ni rm30(B),

kuality dia jauh beza la..B JAUH BEZA LG ELOK DR A! (tp bukan jnis beg tu sama...tp kite bnding dr segi kualiti)

baru2 ni,tau tak,terkejut gile nmpk ade 1 butik kasut+beg kt ecm kuantan,jual 1 pattern beg sbijik mcm nadia jual..tp drg letak label jnama dia...ape tu..lupa plak..tp franchise pnye jgk la..ha,so,butik with their on name pun beli?ingat ke design sndiri..

nadia nk sgt bukak butik handbags!! tp xdak modal lg..jd jual online la dulu...
hopefully 1 hari nnti termakbul impian ..amin

JOM CUCI MATA!!

















SEBAHGIAN JE

JOM TERJAH tRendy handbag

http://ourcutecloset.blogspot.com/