Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

June 18, 2012

Baby .....?

salam
last saturday dah buat 4d scan
buat scan pd 24weeks +..xsbr punya psl..sbb nk tau gender baby kan...
guess wat?baby apeee????
sbnrnya ndia dh dpt agak2 sbb doc kt al farabi dh trckp,tp she just xsure pulak..so ni nk mngesahkan,buat la 4d
dan RESULTNYA...
IT'S A BOY YA!!!HAHAHA
sah2 nmpk BIRD kcik tu..huhu
ndia dulu arap girl just sbb nk pkai gown comel2 n headband..;)
senang skit dh konfem,sila la jgn beli bj pink!..tp if nk beli pink pun boleh baby kpop..=)=)
jgn beli bj bunga2 sudah laa...
time scan tu baby pndng tepi..xnmpk muke..nmpk telinga je laa...doc gerak2kan perut,dia tunjuk sikit..pstu tutup ngn tgn la..dh turun tgn,tali pusat pulak la...last2 dpt la jgk tgk muke dia..tp bhgian tepi..nmpk jgk la idung,bibir..nmpk mcm ikut husbnd..2/3 years lg,hopefully dpt girl pulak..
ni cucu sulung dlm fmily nadia but cucu ke- 4 dlm fmily husband...semuanya lelaki ya!!;)
pic xperlulah sharekan..sbb xde dlm kmputer ni ;)
tunggu real2 kluar...

iklan2
sempena nk dekat raya ni,jom cuci mata tgk page nadia..
TRENDY HANDBAG
sudi2 like ok!!
ni handbag terbaru =)

3 comments:

  1. sama cucu sulung belah kina tp cucu ke4 belah hubby..tp kite terbalik..semua cucu girl..haha

    ReplyDelete
  2. wow!..sama plakkan...tp trbalik gender..hehe =)

    ReplyDelete
  3. tahniah nadia nak dapat baby boy :)..has pun tgh preggy jugak skrg..baru masuk 21 weeks..belum cek jantina lagi, maybe this saturday. hopefully girl tapi kalau boy pun tak kisah..

    ReplyDelete