Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

June 12, 2012

BOY or GIRL?


salam
now dh pregnant 6month!!
24weeks already.. pejam celik dh 6m kan..skali update dh bersalin..=)
due baby 4oct2012..
but gender baby still xtau lg...gerammmmnyaa..aritu time 5months scan,doc kt al farabi tu xpasti pulak..(dia kata nmpk mcm bird..tp bila cr blk xjumpe dh) SO KE ARAH BOY KE?? But slagi DOC xkonfem,still wondering ler
ni xsbr nk wat 3d/4d ni!! ingat 25weeks cmtu nk wat..hope nmpak!nak tau sgt sbb snang pilih bj...
apa2 pun,mama hope baby dlm keadaan happy,SYHAT and baik dlm peyut mama ok ^_^
OH kick baby dh rase..dlm 5m mcmtu...happy sgt rase...mcm xcaya...indah sgt n mnakjubkan kuasa ALLAH SWT..tp xkerap sgt..mlm2 slalu rase time mamanya terbungkang rehat2 atas katil...
bila rase je kick baby,letak tgk husband jgk....bg dia rase..and dia rase jgk akhirnya..if tak,husband tu xmau caya baby kick..dia kata TIPU..
1st injection kancing gigi pun dah kene...takut sgt time nk cucuk tu..tp nasib xde lah kebas/demam ke..ade bc pngalaman mommy2be lain...
just rase sakit sikit je area cucuk tu

mood:TAK SABAR NK TAU GENDER..Susah la format baru bloger ni!!!OK TATA..=)

3 comments:

  1. jgn lupe share kt kami semua tau kalau tertau nnt..baby malu2 tu nk tunjuk kt mama die..hehe :)

    ReplyDelete
  2. Org kata... N based on experience.. Klu cara u mabuk tu mcm bby girl :)

    ReplyDelete
  3. hehe..comel je doc tu ckp cari balik xjumpa..xpe, nanti pi 3D4D confirm boleh nampak..specialist biasa betul bila gender2 ni..

    ReplyDelete