Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

December 27, 2012

2months+ Adam


hellllloooooooooooo

ouh lama xupdate blog...lepas ada anak baru tau susah gila & xcukup masa,,mandi pun terkejar2 skejap2 intai adamku...=)) boleh lipat bj ke..sidai ke time adam tido..btw dah pindah ke rumah sendiri kt kotasas kuantan tu..on 22/12/12~time adam 2months 20 days..nnti share picture rumah baru kteorng..b4 ni kan 2thn kwen duduk ngn FIL..then time pntang dudk ngn my family plak smpai 80days...then pndh umh sndiri...fuh prasaan duduk bertiga buat prtama kali lainnn sgt...hehe..happy ada..takut pun ada bila somi xde gi keje..nasib nadia skang xkje..buat biz kt rumah je..dulu kje ngn papa sndiri now tak dah..susah la ada adam ni...

& semalam prtma kali lah masak malam utk en suami....nasi goreng je..+telor+goreng drumet..heh2..nk masak tu pun kne soh suami jaga adam,,adam boleh lepak sekejap2 je kt bawah..eekk eekk kne dukung pulak baru diam...so bayangkan masa yg ada xbyk...ni pun adam tido,,boleh lari jap bukak blog..

nak citer perkembangan anak teruna sorang tu..

~hampir 2bulan aritu reti senyum besar2 galak2 terjelir lidah kt org dah...
~now kemahiran baru 2m+ suke tegangkan badan ..keraskan badan time cry...memberontak la tu!!
~2m pun reti nk isap2 tgn/lgn dia or lgn mak dia..tp kdg2 je if trjumpe tgn dia,dia isap la...xselalu sgt la...puting bg xmau pulak....
~tido kne dodoikan jalan2 baru lelap/minum nenen skit dulu baru lelap...
~hobi adam minum susu sentiasa! even baru minum tetap minum ..adam buat susu cap gantung ni mcm puting kot...hehe..buat la apa2 pun adam asal bhagia!!

newborn:2.64kg
1m:3.8kg
2m:5kg...
2hb ni 3m..i guess 6kg n above!

2m+ boleh duduk sekejap je kt stroller...then cry2..angkat diam pulak ...>.<
pnat beli kne dukung jgk..but i tink bsr skit dia ok kot kan..huhu



ni 2months 5days....i byk tidurkan adam meniarap...ni dia terjaga..angkat kepala..then trjumpe lgn,isap  kejap la..hihi


                                                                 
2months 12 days



lama tak letak muka sndiri kan.....mama with adam zafran
love u adam!!!
 

4 comments:

  1. adam comel...suka isap2 jari yeh...hehe...:)

    ReplyDelete
  2. adam handsome boy..!sama la..shahadah kalau tido meniarap lena sket..

    ReplyDelete
  3. haha susu cap gantung tu sedap sgt kt adam

    ReplyDelete
  4. halus nye die... takut nak pegang baby... >.<

    ReplyDelete