Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

June 18, 2012

Baby .....?

salam
last saturday dah buat 4d scan
buat scan pd 24weeks +..xsbr punya psl..sbb nk tau gender baby kan...
guess wat?baby apeee????
sbnrnya ndia dh dpt agak2 sbb doc kt al farabi dh trckp,tp she just xsure pulak..so ni nk mngesahkan,buat la 4d
dan RESULTNYA...
IT'S A BOY YA!!!HAHAHA
sah2 nmpk BIRD kcik tu..huhu
ndia dulu arap girl just sbb nk pkai gown comel2 n headband..;)
senang skit dh konfem,sila la jgn beli bj pink!..tp if nk beli pink pun boleh baby kpop..=)=)
jgn beli bj bunga2 sudah laa...
time scan tu baby pndng tepi..xnmpk muke..nmpk telinga je laa...doc gerak2kan perut,dia tunjuk sikit..pstu tutup ngn tgn la..dh turun tgn,tali pusat pulak la...last2 dpt la jgk tgk muke dia..tp bhgian tepi..nmpk jgk la idung,bibir..nmpk mcm ikut husbnd..2/3 years lg,hopefully dpt girl pulak..
ni cucu sulung dlm fmily nadia but cucu ke- 4 dlm fmily husband...semuanya lelaki ya!!;)
pic xperlulah sharekan..sbb xde dlm kmputer ni ;)
tunggu real2 kluar...

iklan2
sempena nk dekat raya ni,jom cuci mata tgk page nadia..
TRENDY HANDBAG
sudi2 like ok!!
ni handbag terbaru =)

June 12, 2012

BOY or GIRL?


salam
now dh pregnant 6month!!
24weeks already.. pejam celik dh 6m kan..skali update dh bersalin..=)
due baby 4oct2012..
but gender baby still xtau lg...gerammmmnyaa..aritu time 5months scan,doc kt al farabi tu xpasti pulak..(dia kata nmpk mcm bird..tp bila cr blk xjumpe dh) SO KE ARAH BOY KE?? But slagi DOC xkonfem,still wondering ler
ni xsbr nk wat 3d/4d ni!! ingat 25weeks cmtu nk wat..hope nmpak!nak tau sgt sbb snang pilih bj...
apa2 pun,mama hope baby dlm keadaan happy,SYHAT and baik dlm peyut mama ok ^_^
OH kick baby dh rase..dlm 5m mcmtu...happy sgt rase...mcm xcaya...indah sgt n mnakjubkan kuasa ALLAH SWT..tp xkerap sgt..mlm2 slalu rase time mamanya terbungkang rehat2 atas katil...
bila rase je kick baby,letak tgk husband jgk....bg dia rase..and dia rase jgk akhirnya..if tak,husband tu xmau caya baby kick..dia kata TIPU..
1st injection kancing gigi pun dah kene...takut sgt time nk cucuk tu..tp nasib xde lah kebas/demam ke..ade bc pngalaman mommy2be lain...
just rase sakit sikit je area cucuk tu

mood:TAK SABAR NK TAU GENDER..Susah la format baru bloger ni!!!OK TATA..=)