Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

June 6, 2013

Gambar Adam 5,6,7,8 MONTHS!!!

haha tajuk takleh blahhh....

tak kira dah terlepas pun nk update gak...ingat2 lupa ni......gambar smua yg kt instagram je...
siapa nk follow jom ler...aktif la jgk...blog je terabai..cari nadia_adam ok!!

seperti biasa start meniarap 4bulan kan..pastu skng baru je masuk 8month..belum merangkak lg...just bergerak ke dpn/blkng secara mngesot..mcm askar nk lalu bawh duri tu...betul ke pgil ngesot?ntah! hentam la labu...

berat 8bulan xtau...xtimbang lg...
7months 1 week aritu 8.14kg..
mmg berat tak daya sgt dukung...papa i ckp jgn ngeluh ckp anak berat..haha..dah la akitf xduk diam,tgh dukung pun nk cpai bnda..kne tahan2..fuh mmg mncabar ok..

pndai babai2 dh,pndai tepuk tgn..ajar beberapa kali dia ikut...ada mood lambai blk,xde mood xde la nk mlayan!!

adam sgt mnja gedik tau...bg cth ok...pagi2 if dia trbgn tido...i ngn dia kt katil,then dia nmpk papa dia brjln la kt umh brsiap nk gi kje..dia mniarap n move ke dpn tgk...ilang bayang papa dia,dia cry! nmpk tak dia nk org dukung dia..dia pantang dia kne tinggal...lg cth,dia elok2 golek2 ngn my mum,dia nmpk i tgh diri tepi katil,dia renget2 prgi ke arah i soh dukung...siap pnjat2 lg bdn my mum....

adam mmg sgt aktif...blom mrangkak pun ya allah pnat gila mnahan bdn dia..dlm kete if i pegang tu xpyh ckp la...smua bnda nk pgang!! kt restoren pun smua bnda kt meja nk pegang...i ade tgk bby lain stay diam je xaktif mcm adam..haha...dah jalan nnti,bygkan ok! ni bkn komplain ok..i syggg sgttt bucukk2 adam!!!!moga jd anak soleh n pandai ok!

JOM LYN GAMBAR ADAM ZAFRAN...gmbar main belasah je xikut trutan yea

ni time hobby menjelir lidah...i love u 
ni 7m 2weeks..=)

adam n papa..6months

ni 6m plus...sampai skng mmg xsuke stroller..skjp je boleh..dr bby ok

ni gambar latest...arini...8bulan 4ari..

ni 5m+ rasenya..mls check date..adam ngn 2pupu

start tido dalam buai 5bulan!

ni 6bulan! tgk rambut dia..kt dpn tu..



ADAM dibotakkan time 6month smting! wawa sedih ..sbb botak rambut dia mkin pjg mkin xskata...hope elok pas botak..dh 2bulan botak...lambat gila tumbuh

1 comment:

  1. Semangat adam ek..tapi comel je, hensem pun..:D

    hehe, anak Jan pun ligat, tak dok diam, penat menahan bdn dia. bila duduk, tak diam..bila dukung, semua nak capai..bila didirikan, melonjak2 badan..Tak tahu lah bila dah leh mengesot atau merangkak atau berjalan nanti mcmana..aduss

    Pandai sgt minta dukung. :D

    ReplyDelete