Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

July 9, 2013

9 MONTHS ADAM



2HB lepas genap lah adam 9bulan!
timbang kt umah dlm 8.9kg..
b4 masuk 9bln dia baru angkat2 tgn n bontot..dia kan baru ngesot b4 ni..mrangkak atas katil je bebrapa step...pstu tibe2 blk dr kl aritu,eh dia dr posisi mcm mrngkak tp xgerak,dia pndai reverse,senget bontot n duduk sndiri...terkagum jap tgk anak sndiri yg slama ni kte jga pndai duduk!!suka!!!
tp even dia xpndai btol2 mrngkak,dia kuat memanjat dah... ngesot2 laju ke sofa then pegang sofa,tahan ngn tgn then diri!!!bravooo...suke pnjat dr cube mrngkak!!!=)

ESOK Puasa kann kann...selamat berpuasa semua!
thn lepas pregnant si kcik ni..posa pnuh tgal 2days..time tu dh 3rd trimester rsenyaa..ha ank sorang dh lupa..
...jap je masa brlalu ehh...thn lpas ngndung time posa..time ni ada ank nyibuk nnti time berbuka..
tp ni xbrapa happy suami admit kt ksh ktn..demam dia on off..dh 2week..so biar la dia rest..mybe sbb jerebu aritu..dia ada lelah,so mybe paru2 sensitif skit..xray mmg paru2 ade jgkitan skit la..tu dmam tak baik2..
cpt laa baik!!! 1st time brposa kt rumah sndiri....tp ni tgal kt umh fmily sbb somi admit,gua mne brani tgal brdua je ngn adam..bila suami outstation jeeee,mmg tido umh fmily lerr....
cpt baik k,mmg xteman suami la..xkan adam pun nk tido kt hosp...so mmg lari2 jap tgk suami mcmtu je..sian dia sorang2 nk wat camne adam still breastfeed..tido pun menenen dulu...nasib la umh fmily dkt je ngn ksh alor akar tu..dh 3mlm suami ku tido sana....esok arap2 boleh kuar..sian bg ubt demam kt bontot tu,baik la..pstu demam blk..aishh degil tu demam tu nk blah...

1 comment:

  1. sya pun puasa tanpa suami. tapi xde la berdua ngn anak sebab mak ada. semoga ur hubby cepat sihat ;)

    ReplyDelete