Click Me!! TQ

My Online Butik

My Online Butik
My Online Butik

October 8, 2013

adam zafran 1st birthday

Genap 2.10.2013 setahun dah anak mama

perasaan tu ntah la..sekejap je kan..dh 1thn dh membesarkan adam,tidur ngn adam,mandikan ,basuh berak,nyusukan adam ..utk reader yg xtau lg..sy still duduk rumah 24jam jaga adam so mmg xpnah berenggang ngn adam yea...doa mama semoga adam jadi anak yg soleh,berjaya dunia n akhirat..AMIN

plan nk wat kek utk adam..tp xsmpat..cupcake je sempat..jd kek secret recipe lah pnyelamat...cupcake smua buat mlm time adam tido..tp awas,dia tido bkn direct ok..akan trjaga sesuka ati 30min/1jam/2jam utk nyusu smbil pjam mata....nmpk dh nyenyak blk,lepaskan breast...sekejap je dh nyusu..beberapa minit je..

jom layan gmbr birthday adam..

buat birthday ni 5/10/2012





comel tak 1st time buat candy buffet ni..hihi
alamak ni gmbr belon putih dh trjatuh..xpelah!
kt pinggan tu pun xisi lg kek n others


cupcake home made...cucuk2 kt cupcake tu,adik yg buat,kte print je...dia terer skit dsign2 ni sbb student design ;)




grandpa bg hadiah bskal..1st time naik trus pnjat ats krusi dh..boy mcmni lah..kerusi mkn letak kt luar letak mknan lain2..menu mee kari (mil buat),kuih beli,serawa duriam my mum buat,nugget n sosej i goreng...ermm ape lg eh..buah ...lg ermm ha lupa gmbr xde..so yg i buat just nugget,sosej n cupcake..muahahahahahaha
air i buat jgk




gmok gila gua!muka bulat...xsempat pun pkai eye liner ..bedak je ..lilin bagai tu sbb ada lalat..ntah mcmne ada..sbb bukak sliding door..xpnah2 msk lalat dlm umah
..;)


ngn moksu..




                                                                            birthday boy

4 comments:

  1. Happy birthday adam!sama la nasib kite anak nk bergantung je.

    ReplyDelete
  2. nice n simple.. Cupcake tu cute lah :)

    ReplyDelete
  3. Hello Kak Nadia,

    Saya dapat tau from blogger lain yang akk pakai MUA Anna Ismail. Saya nak contact no dia boleh tak? saya email dia banyak kali dia tak reply la..reply kat sini eh..
    farahaina.borhanuddin@gmail.com

    really appreciate your help. thanks

    ReplyDelete
  4. HB belated to adam.kejap je 1 thn..pantas masa berlalu.

    ReplyDelete